maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevään trendi (miraculos)

Color Mask Paint -käyttövinkkejä

Oletko jo testannut uutta Color Mask Paint -suoraväriä? Poimi käyttövinkit Color Mask Paintin monipuoliseen käyttöön ja värien miksailuun!
Jos tuote on sinulle täysin uusi tuttavuus, lue lisää suoravärin käytöstä ja sävyvalikoimasta Color Mask Paintin omilta sivuilta: www.colormaskpaint.fi
Käyttövinkit:
  • Kuivaa Color Mask Paintilla vär­jätyt hiukset heti pesun jälkeen, jotta väripigmentit lukkiutuvat saman tien takaisin hiukseen ja väri säilyy pidempään parem­pana. Välitön kuivaus myös var­mistaa, ettei väri leviä muualle hiuksiin, jos väriä on käytetty vain yksittäisissä hiusosioissa.
  • Kokeile Lavender-sävyä taitta­maan vaaleista hiuksista kel­taisuutta, joko pelkästään tai sekoitettuna hoitoaineeseen, mikäli haluat välttää lilan vivah­teen.
  • Jos haluat pastellisävyä hiuksiin, mutta hiuksissasi on keltaisuutta tai tummuutta, voit tehdä pastellisävystä voimakkaamman ja paremmin tarttuvan lisäämällä siihen tippa kerrallaan vastaavaa, mutta runsaspigmenttisempää sävyä; Pinkadelic + Hot Pink, Blue Sky + Turquoise ja Lavender + Deep Purple.
  • Kaikkie Color Mask Paint -sävyjä voi sekoittaa keskenään ja luoda juuri halutun uniikin sävyn. Myös Color Mask -teho­hoitoja voi maustaa ripauksella Color Mask Paintia tuomaan lisää pigmenttiä sävyyn. 
 
 KC Professionalin kevätkokoelmassa hehkuvat luonnolliset, raikkaat sävyt yhdistettynä häivähdysmäisiin efekteihin, jotka on toteutettu uusilla Color Mask Paint -suoraväreillä. Selkeälinjaiset, mutta kuitenkin hyvin rakenteelliset leikkaukset mahdollistavat kampauksen muunneltavuuden graafisesta aina rosoisempaan tyyliin.
 
 Eteenpäin pitenevä hiusmalli on aika suosittu tällä hetkeellä ja polkka muutenkin. 
 Color mask paint on myöskin suosittu tällähetkeellä ja tuol o pari kuvaa minkälaisia hiuksia miraculos näytöksessä esiteltiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti