perjantai 19. syyskuuta 2014

1.Jakson Motorola

Heippa!

Tämä jakso loppu hullun nopeesti mielestäni ja olen opinut tosi paljon uutta.
Kaikki leikkaukset ei ole olleet kovin vaikeita, mutta on ollut muutama mitä täytyy vielä harjoitella esim : A-linja, eteenpäin pitenevä leikkaus ja etuhiuksia pitää harjoitella vielä.
Föönaaminen oli alussa pyöräharjalla tosi vaikeeta, mutta nyt se sujuu hyvin. 
Tulen toimeen kaikkien luokkalaisteni kanssa ja kaikki on tosi mukavia. Sitten meillä on ollut ryhmä ja pari töitä, jossa tutustuttiin helposti ja kun oltiin multamäessä sielläkin tehtiin yhessä kaikkee kivaa. Mejän ryhmällä on myös facebook ja whatsap. Facebookkiin opettaja laittaa usein tehtäviä mitä pitää tehä ja whatapis puhutaan kaikkee mitä sattuu.


Mitä olen oppinut muuta kuin leikkauksia:


- Hiustenleikkauksen työvälineiden ja -koneiden käyttöä.
- Asiakaspalveluammatissa toimimista hyvänä asiakaspalvelijana.
-Hiustenleikkauksen perusrakenteet.
- Tuotteiden ainesosiin tutustumista.
-Oppimispäiväkirjan pitämistä.
-Fönkampausotteiden, -välineiden ja muotoilutuotteiden käyttöä.
- Hiusten pesu- ja hoitotuotteiden valitsemista.
-Hiustenleikkauksen käsitteitä ja ammattisanastoa.
-Kampausten tekoa.
- Päähierontaa.

Mitä vien käytäntöön niin varmaan melkein kaikki leikkaukset ja erilaiset föönaus tavat.
Käytäntöön olen jo vienyt kerrostusleikkauksen ja tasausleikkauksen ne on tosi helppo leikata ja usein ihmiset haluaa kerrostus- ja tasuasleikkauksen.
Työpäiväkirjaan mun pitää panostaa enemmän viimeviikollakaan en jaksanut kirjottaa.
Työpäiväkirjaa on vaikeaa kirjoittaa usein tuijotan vaan tietokoneen ruutuu varmaan tunnin ja mietin mitä mä kirjotan, mutta kyllä se sitten rupee sujuu ku saa pari lausetta kirjotettua.
Toivottavasti toisella jaksollaki tehään paljon kaikkea uutta ja tietenki ootan, että
tulee enemmän asiakaspäiviä koska tykkäsin ihan sikana.

Tiistaina olimme Miraculosin hiusnäytöksessä eli siellä esiteltiin syksyn trendileikkauksia ja värjäyksiä. Mielestäni oli kiva päästä sinne ja nähdä uusia asioita ja kun ammattilaiset leikkas hiuksia. Hiusnäytös oli noin 2 tuntia ja yhelle tytölle leikattiin hiukset ne oli lyhyet, mutta ihan älyttömän ihanat. Harmittaa ihan hirveesti kun olin unohtanut koko jutun ja ei tietenkään ollut kameraa mukana et oisin voinut ottaa kuvia.

 3 Syksyn Trendileikkausta

INKA

TIIU

LULU

3 Syksyn Trendivärjäystä

Eka kuva: BALAYAGE - Pyyhkäisy
Sävyt ovat pehmeitä ja kontrastit kevyitä.
Toinen kuva: OMBRE - Varjo
Ombre- värjäykset antavat pehmeän liukuvan lopputuloksen.
Kolmas kuva: FLASHLIGHTS - välähdys
Flashlights-tekniikan tarkoitus on värjäyksellä luoda hiukseen illuusio salamavalon välähdyksen muodostamasta heijastuksesta hiuksen pinnassa.



Tiistain Asiakaspäivä.

Tiistaina oli myös hiusnäytöksen lisäksi asiakaspäivä. Kouluun tultiin ennen 12,  että kerettiin laittaa paikka kuntoon ennen  kun asiakas tulee. Minun asiakaani halusi tasausleikkauksen ei näytä, että olisi mennyt paljon latvoista mut kyllä sieltä lähti vähintään 8cm. Latvat oli tosi huonossa kunnossa ja latvoissa oli paljon katkenneita hiuksia. Nyt hiukset näyttää terveiltä ja tuuheilta. Asiakas oli tosi tyytyväinen ja olin itsekkin!:)


Syksyntrendi

Oisko viimeviikolla piti etsiä netistä jonkinlainen kampaus ja tehä sitten parille. Minä tein sitten tämmöisen, kun en muuta keksinyt. Hauskinta oli tehä tota nutturaa ku en ikinä ennen ole tehnyt tämmöistä. Nutturan alla ei ole mitään eli tupeerasin hiukset laitoin lakkaa ja käänsin sisälle päin.

Tein viimeviikolla vissiin tämmöisen. Mielestäni tosi kivannäkönen ja helppo tehdä.

-KERSTIN






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti