keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Erilaisia töitä

PIDENNYKSET

Tein ekaa kertaa elämäni aikana sineettipidennykset yllättävän helppoa oli, mutta myös yllättävän vaikeaa, koska piti olla todella nopea raudan ja hiusosion kanssa, jotta sineetin sai riisinjyvän kokoiseksi. Pidennykset oli vaaleat ja ne laitoimme ekana päähän. Parin päivän jälkeen värjäsimme hiukset, jotta sulautuisivat joukkoon. 

Pidennys shampoo ja hoitoaine on tärkeää ostaa samaa merkkiä mitä pidennykset ovat. Kokeilimme simply hairin pidennys shampoota ja hoitoainetta ja hiukset muuttuivat todella karheiksi. Tilasimme parin päivän jälkeen samasta paikasta mistä pidennykset ovat ja huomasimme eron heti ekan pesun jälkeen, että ei voi käyttää mitään muuta kun samaa merkkiä, mutta se on kiinni mistä pidennykset on tilannut. Kyseiset ovat rapuzelilta ja niitten kanssa pitää käyttää rapuzel tuotteita. 



MEIKKI JA KAMPAUS NÄYTTÖ

Näyttööni olin tyytyväinen aika jäi hieman lyhyeksi, mutta sain kumminkin valmiiksi. Asiakkaalla oli pidennennykset, joten latvat ei jääny kovin sileästi, että sed meni huonosti. 


Vaalennusvärjäys
3 vuotta yritin äidilleni saada vaaleammat hiukset, tehtiin kaiken maailman ihmeet, mutta silti hius ei kestänyt vaalennusta.  Sanottiin hiuksessa olevan rautaa niin paljon minkä takia hius katkeaa. 

Kokeilin sitten taas folioraitoja ja käytettiin ennen hiuksessa ainetta minkä kuuluisin poistaa rautaa. Jonkun verran se poisti, koska hius ei katkennu sillä tavalla mitä ajemmin. Saatiin hieman raitoja, mutta ei hirveästi muuttunut.
Kuten huomaa, että vähän muuttui, mutta ei isoa muutosta.


Kotona me teimme sitten vaalennuspesun parin viikon jälkeen ja hiukset vaaleni, mutta ei katkennu.
Tajusin sen jälkeen, että se minkä takia hiukset katkeili oli folio. Folioa kun ei käyttänyt hiukset ei katkennu.

Meillä oli koulutuspäivä ja päätin ottaa äitini siihen ja kokeilla balayage tekniikalla vaalentamista. 
Siinä ei käytetä folioa ja iso muutos tuli. 
Mustasta pikku hiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti