maanantai 28. syyskuuta 2015

Davines

Davines

Davines on italialainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 2006. Valmistaa tehtaassaan Parmassa, Italiassa, Maailmankuuluja, laadukkaita hiusten- ja ihohoitotuotteita. Tuotteiden koostumukset ovat täysin parabeenittomia ja väriaineettomia. Yhteensä 17 tuotetta, jotka on suunniteltu käytettäväksi yksin tai erilaisina yhdistelminä. Tuloksena lukematon määrä upeita tyyliefectejä.

Tuotesarjat: 
 
Davines Alchemic –sarja on suunniteltu erityisesti hiusten kosmeettisen värin korostamiseen ja ylläpitämiseen.

Davines energizing -sarja on mikroverenkiertoa stimuloiva, hauraille ja oheneville hiuksille. (Tuotesarjaan kuuluu shampoo, geeli ja 2 erilaista hoitonestettä, Mikroverenkiertoon ja hiustenlähtöön.)

Davines nourishing -sarja on ravitseva, elvyttävä ja vahvistava tuoteperhe hiuspohjan hyvinvointiin sekä ravitsemaan kuivia, hauraita ja vaurioituneita hiuksia.
(Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio, hoitavaneste ja vitamiiniyhdiste.)

Davines purifying -sarja on antiseptinen ja rauhoittava, kuivan ja rasvaisen hilseen hoitoon sekä ehkäisyyn kehitetty tuoteperhe.
(Tuotesarjaan kuuluu shampoo ja hoitogeeli.) 

Davines reblancing
-sarja normalisoi ja tasapainottaa liiallisesta talin erityksestäkärsivää hiuspohjaa. (Tuotesarjaan kuuluu shampoo.)

Davines detoxifying -sarja on elvyttävä, uudistava sekä saasteita, kertymiä ja toksiineja poistava tuoteperhe ympäristön ja stressin rasittamille hiuksille ja hiuspohjalle.
( Tuotesarjaan kuuluu shampoo.)

Davines calming -sarja on hiuspohjan rauhoittavien tuotteiden perhe erityisesti herkälle tai herkistyneelle hiuspohjalle.  (Tuotesarjaan kuuluu shampoo ja hoitoneste.)

Davines well-being -sarja on kosteuttava, suojaava ja virkistävä tuoteperhe kaikentyyppisille hiuksille. Tuotteet sopivat käytettäväksi myös muiden nautaltech- hoitojen välissä. (Tuotesarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine ja suojaava hoitosuihke.) 


Davines Purifying Ja Nourishing


Minulle valitsimme Davines purifying ja nourishing. Nourishing on hiuspohjalle, kuiville, hauraille ja vaurioituneille hiuksille. Valitsimme tuotteet siksi, koska itelläni on kuiva hiuspohja ja todella kuivat latvat.
Hiukset tuntuivat vähän takkusilta silti, mutta muuten hiukset olivat kiiltävät ja ei kutittanut hiuspohjaan. 
Tuotteiden haju oli aika epämiellyttävä.



 Davines Love


Neealle valitsimme Devines love. Love on kuiville, pörröisille ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille. Valitsimme tuotteen, koska Neealla on kuivat, pörröiset ja vaikeasti käsiteltävät hiukset. 
Hiukset tuntuivat rasvasilta, vähän takkusilta, mutta näytti kiiltäviltä. 
Hoitoaine oli aika paksua ja tuotteiden haju oli aika okei.



-Kerstin
-Neea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti